Reviews

Laat ons weten wat uw ervaringen zijn met Souplesse XXL.

Bedankt voor uw reactie.

12 Reacties

 1. debbie goedemans

  Souplesse XXL is geweldig..
  Mijn hondje van 13 jaar liep vaak mank i.v.m. atrose.
  Ze heeft nu geen last meer en kan weer mee naar het bos.
  hoe langer je het geeft hoe beter het wordt.
  Wij zijn blij!!

 2. Monique Kioschis

  Onze kat Sam van 16 krijgt sinds enkele weken Souplesse XXL. Zij was de laatste jaren stijf en stram, beetje chagrijnig en ze liep wat ongelijkmatig. Nu echter lijkt de spanning in haar lijfje veel minder, beweegt zij soepeler, is blij en gaat meer naar buiten. Ik geloof het bijna niet, sceptisch als ik ben, maar het is toch echt zo. Het is natuurlijk een oude kat, maar zij voelt zich duidelijk stukken beter. Kat blij, ik blij!

 3. Susan Nadort-Schoen

  Onze hond Chico van 12 jaar zakte af en toe door zijn voorpoot en liep dan mank. Verder kon hij niet meer naast de fiets lopen. Na drie weken Souplesse slikken, gedraagt hij zich als een jonge hond vol energie! Hij rent en springt en ook loopt hij weer naast de fiets naar het park. Wij zijn er erg blij mee en onze hond voelt zich veel vitaler!

 4. Isabel Schenkelaars

  Ik heb een Jack Russell van nu 14 jaar. Ongeveer een half jaar geleden begon hij mank te lopen. Ook kon hij geen lange afstanden meer lopen, maar eigenlijk had hij in wandelen helemaal geen zin meer omdat hij pijn had. Dierenarts vertelde beginnende artrose. Ik kreeg pijnstillers mee voor mijn hond. Iets meer dan een maand geleden ben ik begonnen met souplesse xxl te geven. Ik zag mijn hond weer plezier krijgen in het uitlaten omdat hij wonder boven wonder steeds beter begon te lopen. Gisterenavond 26 oktober hebben wij meegedaan met een sponsor Halloween walk voor KNGF. 5 km !!!!
  Mijn kanjer van 14 jaar liep met gemak mee, nog sneller dan de andere jonge goden die meeliepen, kortom een absolute aanrader!

 5. Vanessa

  Mijn kleine Pluis van 17 (een kat) is al op leeftijd, inmiddels doof, stijf en ook niet meer zo schoon gepoetst als vroeger. Gelukkig vindt ze de Souplesse XXL druppels erg lekker, zodat ik die gemakkelijk elke dag kan geven, zonder gevecht, ze likt het zo van mijn vingers. Ze is nu weer soepeler, schoner en vaker door het huis aan het struinen. Zeer blij mee <3

 6. Esther van Tunen

  We hadden onze Grote Zwitserse Sennenhond (9 jr, 64 kg) onlangs bijna laten inslapen omdat hij al langere tijd last heeft van artrose en spondylose, hij amper kracht meer had in zijn achterhand en het leven voor hem niet meer leuk was. We werden getipt op Souplesse xxl en besloten het erop te wagen. Tot onze verbazing en blijdschap zagen we na 3 dagen al een verbetering. Guus ging minder slepen met zijn achterpoten en wilde weer zelf opstaan (we hadden ook een ‘helpemup harnas om hem overeind te tillen). Vanmorgen, we zijn nu 2 weken verder, sleepte hij amper nog met zijn achterpoten en heeft weer zin om mee te gaan wandelen. We combineren het gebruik van de tabletjes (momenteel even 2 gezien zijn grootte en gewicht) met fysiotherapie en massage om hem nog sterker te maken. We gaan er vanuit dat we onze Guus kwalitatief nog een mooie tijd kunnen geven en zijn dankbaar dat we op tijd zijn getipt over Souplesse xxl.!!

 7. janny steinhorst

  mijn 14 jarige Groenendaeler gebruikt sinds 2 maanden Souplesse XXL sinds die tijd loopt ze aanmerkelijk beter, ook een Groenendaeler uit de buurt van 13 jaar had ik de tip gegeven het te gebruiken en die is sindsdien ook met sprongen vooruitgegaan.
  Ben dan ook zeer tevreden met het product.

 8. Clay lynch Lynch

  Hoor alleen maar goede berichten . Heb 1 flacon besteld. Kom hier zeker op terug.

 9. Annemarie van Rijn

  Mijn Duitse Herder kon bijna niet meer normaal lopen en kwam met moeite uit haar mand. Nadat ik begonnen ben met het geven van de tabletten knapte ze elke dag een beetje op. Ze kan nu zelfs alweer zonder hulp de trap oplopen. Dus van die tabletten gaat ze niet meer af, dat is zeker!

 10. Debbie Goedemans

  Na de goede resultaten met de souplesse XXL voor de hond ben ik ook de souplesse XXL voor mijn paarden gaan geven.
  Ze doen het er beide super goed op!
  Ze starten veel sneller op en zijn zeer los en houden het langer vol.
  Ik ben zeer tevreden ,de service is top en het wordt bijzonder snel geleverd!
  Sinds een week gebruik ik het ook voor mijzelf (ook veilig voor mensen te gebruiken)en ik ervaar al enige verbetering.
  Er werd mij vertelt dat hoe langer ik het neem hoe beter het wordt.
  Ik ben blij verrast en ga zeker door!

 11. Manuela

  Onze Spaanse mastiff liep al tijden mank door problemen met haar heup en kon bijna niet meer liggen, laat staan spelen met onze andere hond of wandelen.

  Na vele medicijnen en dierenarts bezoeken, werd er door de dierenarts aangeraden als de medicijnen niet meer werken operatie de enige optie was om de pijn weg te nemen.

  Via mijn ouders die ook souplesse xxl gebruiken bij hun boxer met arthrose in zijn voorpoot ben ik het gaan proberen.

  Na een week merkte ik dat onze hond weet soepeler ging lopen en ook het liggen en opstaan ging gemakkelijker.

  Inmiddels zijn we ongeveer een half jaar verder en met twee keer daags souplesse xxl heb ik een vrolijke hond die weer goed kan bewegen (vooralsnog zonder andere medicijnen en operatie)

  Wij zijn dan ook zeer blij met souplesse xxl !

 12. Toos van Dijk

  Mijn hond Max ( Landseer) doet het zo goed op Souplesse xxl, dat ik mij afvraag of ik het ook zelf kan gebruiken bij mijn artrose?

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *