Reviews

Laat ons weten wat uw ervaringen zijn met Souplesse XXL.

Bedankt voor uw reactie.

5 Reacties

 1. debbie goedemans

  Souplesse XXL is geweldig..
  Mijn hondje van 13 jaar liep vaak mank i.v.m. atrose.
  Ze heeft nu geen last meer en kan weer mee naar het bos.
  hoe langer je het geeft hoe beter het wordt.
  Wij zijn blij!!

 2. Monique Kioschis

  Onze kat Sam van 16 krijgt sinds enkele weken Souplesse XXL. Zij was de laatste jaren stijf en stram, beetje chagrijnig en ze liep wat ongelijkmatig. Nu echter lijkt de spanning in haar lijfje veel minder, beweegt zij soepeler, is blij en gaat meer naar buiten. Ik geloof het bijna niet, sceptisch als ik ben, maar het is toch echt zo. Het is natuurlijk een oude kat, maar zij voelt zich duidelijk stukken beter. Kat blij, ik blij!

 3. Susan Nadort-Schoen

  Onze hond Chico van 12 jaar zakte af en toe door zijn voorpoot en liep dan mank. Verder kon hij niet meer naast de fiets lopen. Na drie weken Souplesse slikken, gedraagt hij zich als een jonge hond vol energie! Hij rent en springt en ook loopt hij weer naast de fiets naar het park. Wij zijn er erg blij mee en onze hond voelt zich veel vitaler!

 4. Isabel Schenkelaars

  Ik heb een Jack Russell van nu 14 jaar. Ongeveer een half jaar geleden begon hij mank te lopen. Ook kon hij geen lange afstanden meer lopen, maar eigenlijk had hij in wandelen helemaal geen zin meer omdat hij pijn had. Dierenarts vertelde beginnende artrose. Ik kreeg pijnstillers mee voor mijn hond. Iets meer dan een maand geleden ben ik begonnen met souplesse xxl te geven. Ik zag mijn hond weer plezier krijgen in het uitlaten omdat hij wonder boven wonder steeds beter begon te lopen. Gisterenavond 26 oktober hebben wij meegedaan met een sponsor Halloween walk voor KNGF. 5 km !!!!
  Mijn kanjer van 14 jaar liep met gemak mee, nog sneller dan de andere jonge goden die meeliepen, kortom een absolute aanrader!

 5. Vanessa

  Mijn kleine Pluis van 17 (een kat) is al op leeftijd, inmiddels doof, stijf en ook niet meer zo schoon gepoetst als vroeger. Gelukkig vindt ze de Souplesse XXL druppels erg lekker, zodat ik die gemakkelijk elke dag kan geven, zonder gevecht, ze likt het zo van mijn vingers. Ze is nu weer soepeler, schoner en vaker door het huis aan het struinen. Zeer blij mee <3

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *